Friday, June 14, 2013

DeKo RuMaH HaRi RaYa Ni??

Hello all....
tajuk kat atas macam ada gaya aku nak menambah/menukar barang kat rumah.
kalau tak barang pun...
aku rasa macam nak tambah kaler dinding aku yang oren tu...
aku rasa aku nak cat sikit warna lain kat tengah2 tu....
apa kata kita try Nippon Momento



Cat ni mahal aku rasa...
dulu2 aku pernah nampak tak silap 2 liter ker?? Dalam rm150 harganya..giler mahal cam kertas dinding harganya...katanya kan effect cam kertas dinding..sebab tu ler harganya pun macam tu.

warna kelabu hat atas tu cam cantik kan??
hhhmmmm....nak jalan2 kedai cat pun takde mood....aku rasa la ni kedai cat ada yg buat offer sempena nak raya. Jom kita cuba tengok!

3 comments:

Sue Lynnda said...

mahalnyer cat tuh..saya pun ingat nak cat rumah raya nih. huhu

anyway,

Jemput join 1st GA saya yer. Mekasih!

http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html

ammi said...

terima kasih Sue

ammi said...
This comment has been removed by the author.

Popular Posts