Tuesday, October 21, 2014

Peluang untuk dapatkan rawatan laser percuma!!

Dear bloggers....
atau kawan2 yang kenal dengan bloggers2 yang ramai pembaca..sebuah klinik aesthetic di Shah Alam ingin menjemput anda yang terpilih untuk mendapatkan rawatan aesthetic secara percuma, 
boleh email atau sms saya untuk keterangan lanjut.

Syarat-syaratnya :

Mereka yang aktif berblogging dan mempunyai ramai pembaca
Mempunyai masalah kulit wajah (warna tidak sekata, berparut dll)
Anda hendaklah menulis pengalaman anda menerima rawatan di klinik yang memberi tajaan.

Itu saja..
senang kan..sesiapa berminat atau kenal mereka yang memenuhi kriteria di atas..boleh email atau sms saya jugak.

Mintak share kepada kawan2 yang lain yer.

Terima kasih.

sms-0185704633
email : amminafeesa@gmail.com

Tuesday, October 7, 2014

Raya Haji - 2 hari 1 malam

Salam Aidil Adha kepada semua kawan2 yang sudi baca blog lapuk ni..
lama dah tak mentype di sini..banyak keje dan takde modal nak mengarang...takkan la nak bercerita kisah aku bangun pagi gosok gigi mandi gi kerja pulak kan?? tak syok maaaa...
Nak masuk resepi pun tak boleh pasal aku dah lama tak masak...masak air ada la..

Okey, sempena kesibukan aku bekerja sepanjang tahun (echeh)...
kali ni cuti raya haji lama sikit...3 hari Sabtu Ahad Isnin...so aku decide bawak anak2 shot vacation yang tak dirancang, hari Khamis baru aku booking bilik..mujur lah ada....
sesekali bawak anak ke pantai..sukanya dia orang..cam monyet pun ada, tak nak dok diam.Hahaha..


View dari balcony bilik..aku benornya mintak yang sea facing..makanya di bagi bilik yang ini..memang sea facing tapi nampak pokok...nampak la lautnya celah2 batang pokok tu..yang penting waktu malam & pagi bila bangun aku dengar desiran ombak..sesuatu yang beratus hari aku tak dapat di Shah Alam..okey, lama giler aku tak pegi jalan..more than 400 days aku tak pernah pegi bercuti ke pantai kecuali la dinner kat Jeram tu..huhu.





Kat mana ni?? Dari tadi tak tulis hotel mana...okey kali ni aku bawak anak2 ke Swiss Garden Spa & Resort Damai Laut...
Cerita kelakarnya....aku macam tau tempat ni kat mana..bila sampai sana aku dah tersalah tuju...boleh aku pegi Teluk Batik..sekali salah jalan..lagi 22km nak ke Damai Laut dari Teluk Batik ngko...
Pukul 3.15 baru nak check in..sengal la...dah la bertolak dari pukul 1030 pagi..kebas bontot.

Okey la...apa lagi nak cakap..belanja lebih sikit la asal anak2 happy...happy ker?? asik bergaduh jer..tensi mak nok...
tapi dah dapat dengar bunyik ombak dah kira cukup bagus..tengok anak2 meloncat bergurau senda dah cukup bingit tapi bukan rungutan...sebab perkara ini biasa..kalau mereka dok terbaring lagi aku susah hati.
But believe me...anak2 aku memang buas...yang jantan dah tentu..yang pompuan aku tak boleh jamin keayuannya...hahah.

Cerita balik semalam lagi best..singgah sana sini..dari 1215 sampai rumah 7.05 malam.

Till then..

Popular Posts