Wednesday, August 6, 2014

11 tahun dan selamanya ....

2 Ogos 2014 = Sabtu....
sama hari dengan hari pernikahan kami 11 tahun yang lalu...hari Sabtu jugak.
So Sabtu lepas kami sambut ulangtahun perkahwinan di kampung halaman jer...sebab kami balik kampung untuk hari raya...betapa lambatnya raya kami tahun ni...dah raya ke-5 baru balik kampung....asal selamat jumpa mak ayah dah happy sangat...adik beradik suami pun ada sekali...lama dah kami tak berumpul bersama.

semoga ikatan ini kekal barokah dengan nikmat yang Allah berikan, di kurniakan anak-anak yang hebat, penuh kasih sayang, diberikan kesihatan yang baik...Insya Allah teringin benar nak menunaikan umrah dengan suami....semoga doa diperkenan...Aaamin.


Friday, July 25, 2014

Salam Aidilfitri 2014

Semoga perjalanan kawan-kawan semua selamat
kami tak balik kampung lah kot (Negeri Sembilan)
Sebab my suami Am kerja...cuti dia start Jumaat depan sahaja by then saya pulak dah start kerja.
Kemudian la pikir balik atau tak
Takde perasaan...
biasa-biasa saja..saya dah biasa dengan kehidupan macam ni...
InsyaAllah raya tahun depan baru Am boleh cuti raya pertama mungkin.
Tapi disebabkan dia kerja malam raya..so pagi raya baru dia balik rumah.
Tahun ni macam nak ajak Am pegi bawak kami solat raya di Masjid Sultan Salahuddin
saya tak solat raya, jaga Hamzah mungkin

Untuk semua yang pulang ke kampung halaman...
berhati-hati di jalan raya..
semoga selamat sampai!
Ampun maaf di pinta andai ada terkasar bahasa
saya orangnya agak tidak bersopan santun sangat...suka langgar itu dan ini.
Mohon maaf yer semua kawan-kawan yang membaca.

Salam Aidilfitri

Popular Posts