Tuesday, September 9, 2014

Japanese Buffet Dinner


Sabtu malam Ahad lepas punya cerita....
Lepas Encik Am balik keje dia ajak jalan-jalan..mula katanya nak nengok henpon..maleh tul nak layan...selamat kejap, tau la kalau bawak budak2 mana maunnya tunggu bapak belek2 henpon.
So far kami tak pernah beli henpon sampai lebih dari satu jam. Paling cepat 30 minit bayar & terus balik.

Dah lepas tu...sebagai upah untuk aku...bapak budak ajak gi makan Japanese Buffet....kat KL lagi.
Hahaha....






 Korang tengok...tiap kali pegi jalan asik gambar budak 2 orang ni ajer...mana si kakak?? Si kakak asal hujung minggu nak tidor rumah nenek...bila aku nak pick up ambik dia dah berjalan ikut auntie...habis cemana?? Terlepas la peluang nak makan sushi unlimited. Umar dgn Hamzah dok ulang sushi, dah puas makan jumpa pulak longan ngan laici, sorang makan 2 mangkuk. Dah kenyang mula lari sana sini..selamat masa kita orang datang tu orang semua dah balik..maklum, pukul 9 baru sampai...apalagi lepak sampai restoren tutup.

Sebenarnya sebab apa kami sampai pegi makan kat sini...
sebab kawan Encik Am Restaurant Manager kat sini...maka....enjoy 50% off...hahahaha! 


Cerita Hari Ahad...


Assalamualaikum...
lama tak mengupdate blog...
bebanan kerja tak pernah surut...semoga rezekiku berkat untuk anak-anak.

Oh ye....ini cerita Ahad lepas, kat Giant 13..maklum sejak 5-6 bulan aku memang jadi pelanggan tetap Giant walau ramai yang cakap mahal, tapi aku suka beli daging, lamb ngan ayam ikan kat sini berbanding Tesco atau kedai lain..maaf lah Tesco dah hampir 6 bulan aku tak membeli sebab barang basah dia selalunya tak best!

Kat tapak parking luar tu kebetulan ada pesta apa ntah...pesta jualan la apa lagi...
anak bujang 2 orang ni tak takut maskot...kalau si Feesa nampak gini harus terpekik terlolong cam tarzan masuk pekan.Tapi yang hero berdua ni..siap nak bergambor-gambor lagi..
hari tu..kami kenyang makan product sampling..hahah.


 Pandai korang berposing eeekkkk...walaupun cuma nak bergambor dengan Mamee Monster & 
Mr Potato.



Till next entry....

Japanese Buffet Dinner

Friday, August 22, 2014

Promosi Emas Habib Merdeka

Semalam aku dapat surat daripada Habib Jewel..
depa buat promosi emas start 29 - 1hb nanti rasanya, kat Habib Ampang Point...
nak pegi ke tak??

Masa hari raya hari tu.... sempena anniversary kami yang ke-11...
laki hadiahkan cincin emas pilihan sendiri..
haruslah yang besor gajah aku ambik...
gasak...


terima kasih abang...raya pertama jer aku pakai...sekarang dah simpan semula...ada majlis yang sesuai aku pakai la, takkan nak pakai gi opis....mana mau! hehe

Popular Posts