Wednesday, April 23, 2014

Jawatan Kosong - KLIA2

Company aku keje nak cari ramai staff untuk bekerja di KLIA2 secepat mungkin. Dah ada staff tapi masih tak cukup sebab kat sana akan bukak 24hrs.
Kalau tak aku kena keje siang hari kat sana..pengsan.

Jawatan yang di tawarkan :
Jurujual
Pembantu Ahli Farmasi
Ahli Farmasi (Locum)
Pembantu Klinik
Nurse

boleh email ke : hq.menara@yahoo.com atau jobs@mylife.com.my

Wednesday, April 16, 2014

Aku Tak Patut Sesibuk Ini ...

Bila baca blog orang bawak anak sana sini,
masak itu ini untuk anak-anak
short vacay di mana-mana...
aku macam terlihat aku tersangat kurang melayan anak-anak lately...jeles sesangat
aku balik kerja paling cepat 7 malam sampai rumah...
ada sampai 1030 malam buat aku rasa sesuatu sangat...
Sejak takde air lagilah jarang aku dapat masak..seminggu ni aku cuma masak hari Ahad jer,
bila anak-anak makan masakan aku macam aku tak pernah masak...sedap-sedap katanya memuji...alahai anak...sedeh mak nak.

Tatkala sedang berada dalam situasi terbaik dalam kerjaya kita terpaksa mengorbankan sesuatu di sisi lain kita...ini ker yang aku mahu?? Untuk sementara... InsyaAllah anak-anak ...


My precious and love 

Popular Posts