Tuesday, February 23, 2016

Beli Tiles Murah - Niro Granite Shah Alam


Hari ni nak cerita kisah aku beli tiles murah kat warehouse Niro Granite, kilangnya ada kat Seksyen 15 Shah Alam ni, dekat sangat ngan rumah aku, maka nak berbelas kali jugak aku ngulang ke sini.

Kalau nak tahu mereka ada clearance section di mana harga jualan serendah RM20/kotak atau lagi murah aku dapat cuma RM1 sekeping untuk tiles saiz 1x2. Sangat murah, pak indon tampal tiles rumah aku pun hampir tak percaya.

See...jadilah seperti saya..cari barang dengan harga yang murah sahaja!





 Yang ini tak murah..ini dalam showroom punye, saja tengok, aku suka tapi mahal weh..satu bentuk hexagon tu nak 30 ringgit lebih. Gullp!


 Ini untuk letak dalam bilik air atau atas kabinet dapur, ini pun mahal..ada yang sampai RM50 lebih sekeping, tapi masa pegi tu ada diskaun 30%.
Aku tak beli jugak...aku beli yang lain.


Yang atas ni cantik gak...konon aku nak letak kat lantai bilik air, tapi tak beli jugak. Haha...pergi kedai berpuluh kali, tapi tak beli jugak.

Nanti aku kongsi apa yang aku dah beli.



1 comment:

mima_zibang said...

hai akak.. hihih.. nak beli.. just walk in je ke? saya nk beli tapi xtaw cmne

Popular Posts