Wednesday, January 6, 2010

WaWaSaN 2010 !!

hohoho..
sebelum kita pergi lebih jauh..haruslah kita ada wawasan yang lebih dekat dengan kita...bukan wawasan 2020 (time tu hakak dah umur 40, hampir monopause gituk) tapi wawasan 2010.

Wawasan 2010 Amminafeesa ialah :
1) More saving (hohoho..korang doakan lah yer)
2) Less shopping (ker pegi shopping time less jer?? confuse di situ)
3) Family holiday (at least 2 kali dalam 2010 ni)
4) Feesa boleh membaca
5) Feesa boleh mengaji
6) Umar dah jinak dengan buku
7) Mama menjadi cikgu part time di rumah (dan yang penting..cikgu part time yang kurang garang)
8) Papa kuruskan sikit perut dia dan turunkan berat badan (sgt berat orang itu)
9) Buat birthday bash yang paling best sebab mama turn 30 and Umar turn 1!! (hohoho..haku yang terlebih suda)
10) Semua di atas adalah menjadi kenyataan!

haaaa...itu lah list wawasan 2010 saya, untuk saya dan keluarga saya!
Saya paling mengharap...wawasan saya yang-10 menjadi kenyataan..!!

Babai all!

3 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

suksesss suksess

aNa SuZaNa said...

list tmbh anak takde ke..??

ammi said...

weh..list tambah anak kena wawasan 2012!

Popular Posts