Monday, January 4, 2010

NaK SaLMoN LaGi Ke ??

Hai...
rasanya ramai yang jenguk blog ni nak beli salmon kot.
Untuk pengetahuan semua, sebelum ni harga yang saya jual ialah RM30/kg. Tapi penjual tu dah siap pesan, mulai tahun baru harga akan naik jadi RM35/kg.
Tapi masa last sekali (last week) saya beli salmon tu, dia kata kalau stok ini (RM30/kg) masih ada, dia still akan jual dengan harga lama.

So kalau ada sesiapa yang minat atau nak beli. Boleh la buat booking yer. Tapi ada syaratnya :
1) Kena bank in deposit RM30 untuk setiap keping (selepas itu baru di timbang berapa kg sekeping tu, kalau lebih top up duit, kalau kurang sekilo akan refund duit)
2) Penghantaran pulak, benornya ada atas kerelaan kami jer, kita berjumpa di mana mana di lokasi yang senang di tuju oleh semua orang. Lokasi, sekitar Shah Alam, Subang Jaya atau sekitarnya.Sebab saya tinggal di Shah Alam.



Itu sahaja.Sekian terima kasih.

7 comments:

Just Call Me Bitt said...

hey umi, still remember me. ;)
u sentiasa ade stock salmon tu ke??? kalo i nak order bila2 still available? kasi la no tepon nanti kalo nak kite tepon.

ammi said...

Bitt, still remember you!
Stock bukan ada sentiasa, kita beli just on order jer. Tapi now ada 2 keping lagi lebih kat rumah, kalau nak just bagitau.
email me : amminafeesa@yahoo.com

Nieza Ishak said...

ammi,

ada kawan tanya .. nak sekeping. ada lagik tak??

ammi said...

Nieza
ada lebih lagi sekeping..kalau nak kita reserved.

Some1...somewhere...somehow... said...

ammi..
nk tgk stock baru walldeco

ana said...

tumpang lalu je la...ehe

shahrul nizam said...

Salam... Mcm mane nak oder or contact... 0126679026 pm what up

Popular Posts