Sunday, January 31, 2010

My CoVeR KiD !!



hahahaha..tengok lah aksi 2 beradik ni...nak jadi cover majalah okkey, cerita kat Karnival Karangkraft jugak tau.Ni aksi masa nak buat photo shoot, mula2 mood Umar Zidan okey..lepas tu, ntah kenapa..kot glamer terlebih sampai lampu flash kat situ rosak, asiklah terkelip2! Mereka tukar lampu tu ambik masa 10 minit, dan Umar Zidan dah start enjin explorer! Tak mau dok diam okkey, kakak dah hilang vogue bila terpaksa kawal adik.HUhuhuhu!!

HAsilnya....hahahahah photo shoot untuk koleksi sendiri je.Saiz A3 harga RM25.Kalau saiz A4 cuma RM17. So kami ambik yang besar untuk kenangan time anak ni kecik2. Ada yang ambik gambar the whole family, tapi ..huhuu kami laki bini pemalu okkey..biarlah anak anak jer.

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"


Satu part yang bikin saya gelak berdekah2 macam syaiton gondol...korang perasan tak??? Kakakakakaka..aiyak..Umar Zidan..awat you cubit tangan kakak??


9 comments:

Ina said...

Harus ku beli PA & MA edisi terhad ni. keh..keh. Yg kanak2 berdua tu pagang Sofiya panggil Rama-rama

eynda said...

Comelnya!! Kalau jadi cover betul2 pun ok diaorg ni...tapi nak tergelak gak tengok spontan Umar pi cubit kakak dia...kakak plak macam takde apa-apa je haha...

Some1...somewhere...somehow... said...

kenagan tu...
wakaka...kakak pn kontrol ayu je walaupun perit kene cubit...

mia selalu bebudak karangkraf selalu ajak utk cover photoshot...
tp omaknyer x suka glamer..ekeke

iNa said...

cian kakak...kene cubit ngan umar.. :) ..tp maintain cute due beradik ni..

ammi said...

kikikiki..
kakak kena lah control cun, sebab nak masuk majalah katanya.

m@ said...

alalala cute nya kakak nmpk so lovely dlm mag ni:)

ammi said...

Haaaa..kalau Feesa nak jadi model macam sajak jer..sebab dia nyer senyum sweet sangat!perasan dah mak ni..tapi kalau Umar Zidan..no no no....susah sikit nak senyum.

shabiela said...

si kakak kontrol cun.. padahal menahan kena cubit.. ekeke.. tp mmg cun giler cober ni..

adex-aieda said...

so sweet....

Popular Posts