Sunday, January 3, 2010

Haaa...semalam jugak ada sessi menghantar salmon.Lokasi ~ rumah baru si Ana.
Ada bersama ialah Nieza, breast mom feed punye gang! Dia pun kebetulan akan lalu kawasan yang sama, so kami buat temujanji di satu tempat jer. Senang!


Hui..tuan rumah, gembira betul jumpa gang!

Ha..inilah Nieza dan anaknya yang dulu lagi super bam bam..la ni dah kecut sikit!





Ohhh...sorry Nieza, anakku ni ngada2 snap gambar gini, so nampak bahu Nieza je lah.

Lepas hantar salmon, kami terus balik dan singgah umah mak, minum petang.

1 comment:

aNa SuZaNa said...

AMMI..
wehhhh hangggg..ketiga2 gmbr ni sume aku tak tau bila masa mu snappp..Wohohoooo..candid ye..

yg pic last tu hanya alisya dgn umar je pandang kamera..yg kita dok pandang kamera lain..kikiki..

Popular Posts