Sunday, January 3, 2010

2nd DaY of 2010 ~ FeeSa di SeKoLaH !!

Hari ke-2 kami di tahun baru adalah sangat full dan busy la kaedahnya. Pagi2 lagi kena hantar Feesa ke sekolah untuk orentasi Pra Sekolah. Sekolah ni dekat sangat ngan umah mak...oohh yer, sebab ia adalah sekolah rendah saya juga.



Haiihh...naper muka boring jer?? Iye lah mana ada buat apa apa kan.


Haih...muka boring lagi!


Haaa, time ni nak pegi rounding satu sekolah, itu semua kawan kawan kelas Feesa. Lepas habis rounding, masuk kelas semula....hadoi la! Anakku adalah budak yang paling talkative, habis semua mak ayah yang dengar gelakkan dia.
Macam macam dia cakap..huhuuu malu mak!!

Apa apa pun, semoga Feesa jadik budak yang bijak kelak yer!



1 comment:

aNa SuZaNa said...

Feesa ni ada bakat jd pakar motivasi ni MI..sbb adaaa je idea dia nak bercakap..pastu peramah yg amatttt..bijak sungguh..!!

Popular Posts