Tuesday, November 10, 2009

SoRRy eeekkk!!

Patutnya background colour blog ni kan warna hitam from the bloggity ke ntah haper benda tu..
tapi ntah pegi mana benda alah tu..tinggal kaler putih jer..
sian kawan2 ku nak baca coretan hampagas haku nih!! Dah lepas ni sispa mata rosak baca blog haku..sila claim kat akhirat nanti!!

9 comments:

alamaktuan / meabadi said...

kekekee..tak lah..ku geram nak baca .tp tulisan tak nampak..

now dah boleh baca.ekekkke

aNa SuZaNa said...

mu tak tau tak camne ku baca sblm2 ni punya posting.?? ku highlight kan sume mcm nak copy paste tu..kikiki

ammi said...

kikiki...ku pun nam[pak benda yg sama jugak..ingatkan korang semua boleh nampak..memang ku highlight kan jugak..
wakakakak! mana pegi dah

Some1...somewhere...somehow... said...

eden pn highlite gak...ekekeke

eynda said...

Eynda tenung jugak2 haha...tak terpikir nak highlitekan :-p

aNa SuZaNa said...

oooo..highlite ye bkn highlight..kahkahkah..

Some1...somewhere...somehow... said...

weh ana..sama je la...
tp yg betulnyer klau ikut kamus...ejaan ana yg tepat.
Ejaan eden ejaan moden gitu..ekeke

ammi said...

waaaa...ingatkan ku pun ikut salah cam Ana..
malu aii!

mamataya said...

wakakaa.. ku highlite..pastu dah letih ku tinggal kan bacaan ku...mcm ni baru best nak bacaaaa,,,,,

Popular Posts