Tuesday, November 24, 2009

PC MaSuK AiR !!

tolong! tolong! banjir, banjir!!
rumah ku banjir...
bukan sebab hujan
tapi sebab saluran keluar air mesin basuh tu tercabut..
rumah kalau macam kotak mancis
kat situ lah tidor kat situlah makan
kat situlah jugak mandi dan basuh pakaian..
ooohh lupa, kat situlah jugak main komputer..
so now, selepas mendapat panggilan telefon dari rumah yang mengatakan rumahku syurgaku itu banjir..
hhmmm.stuck kejap otakku di situ!
paling tragis bila ayat ni keluar "habis CPU tu semua masuk air"
agagagagagaga..macam nak nganga ker macam nak nangis??

ku ni tak check lagi apa yang benornya situasi kat umah tu..kalau call sure ada yang perang besar..
kalau malam ni ku tak ada posting baru, makanya sah sah ler CPU tu terndam air, sebab apa tau, sebab CPU tu berada dalam keadaan berbaring di lantai.

Huhuhuhuhuhu! baik aku nangis dulu!!

1 comment:

aNa SuZaNa said...

ko ni kan MI..sama mcm aku..aku dah lebih 5 kali woo air mesin basuh membanjiri rumah..

abis karpet segala..pastu jenuh la nak cuci lantai yg penuh air sabun tu..huhuhu

Popular Posts