Wednesday, September 28, 2011

HamZaH PeGi InJeCtiOn!!

Semalam...
mak bawak Hamzah Qayyum pegi ambik jab untuk umur 5 bulan..
dah terlewat gamaknya..
mak dia terlebih sedut serdak biskut agaknya.
Bila kerani kat kaunter tu tanya..anak puan berapa bulan??
mak reply : "errrr.....7 bulan..ehh..8 ker,ehhh kejap..cemana lah lupa ni"
sesambil menggaru kepala yang hampir terang rambutnya tetapi bertudung itu.
Hahahaha..
sengal la mak ngko ni Hamzah..lupa dah anak umur berapa..
sebab nak inject untuk umur 5 bulan

tapi pegi bila anak dah nak masuk 7 bulan..
tu yang pening2 tu.
kerani tu pun sengih2 jer tgk mak.




Hamzah Qayyum good boy..masa kena inject tak nangis pun..
berat dia semalam..7.01kg..
semalam jugak..kat klinik tu nampaklah screen scanner doktor tu..so dapatlah tgk gambar scan baby org yang sampai terdahulu..
eeeiiii geramnya..gambar baby tu facing the camera you!!
gerrrammmnya!! rasa macam nak baby lagi...
tapi abang Am cakap..tunggu Hamzah dah besor Feesa..
huwaaaaa!!
mak dah tua la time tu.

3 comments:

Jiejah @ Iza said...

ahahahha ni leh geng ngan mummy adeel yg sengal . baru last sunday cocok muntut 5month jugak padahal anak dah menjangkau 8month .. sian anak kita kan ? ekekeke

Rizziela said...

Besar ....

ammi said...

jiejah...oooo..ada geng rupanya..
Rizziela - besar ker..cam saiz S jer anak I ni..takpun M la kot..sebab diapers dia saiz M,kikiki

Popular Posts