Wednesday, May 12, 2010

SaLMoN !

Hello
Hujung minggu ini saya akan ambik stock salmon..
pagi tadi..tokey salmon dah call dah beri saya offer menarik
dengan syarat ambik 1 bulk = 25kg
kepada sesiapa yang nak membeli..
harga offer untuk kali ini ialah
RM33/kg...
harga sebelum ini RM35/kg.

Sekian , terima kasih!

9 comments:

tifa said...

Tifa mau order macam mana ? Tifa stay kat shah alam aje ....jill_tifa@yahoo.com

Jiejah @ Iza said...

saya punya order termasuk x harga offer ni??
saya ambik hari sabtu boleh ?

ammi sms saya yer nanti :-))

ammi said...

Jiejah...
off course ler termasuk...kalau ada order labih lagi pun Ammi suka jer..ni macam terlebih la pulak.sapa mau makan??

Tifa..
nak berapa keping...??hari sabtu dah boleh collect.
contact ammi 012-2361090

Azimah@Melati said...

macam teringin tapi akak kat kajang (ghumah) opis kek bangsar...any idea???

ammi said...

cemano yer kak zimah ooii..???
turun subang boleh ker??

ana said...

kak nak...jgn lupa plak tau!!

ammi said...

kak neisya punya dah tulis dah!

Azimah@Melati said...

turun subang kenderaan non hadoo...kalau ada boleh gak pi rempit... camno yerrr...hhhmmm...takkan nak suruh pos haru biru nanti eheheheh

ammi said...

Kak Zimah.,..Sabtu petang turun Alamanda boleh ker>>>??
nak hantar salmon kak neisya nih!

Popular Posts