Friday, May 7, 2010

HaHaHa !!


Semalam saya cuti2 Malaysia dan kami sekeluarga pergi ke Jcard Day di Mid Valley.
Bagi pihak mak ayah..kami "tak beli apa2"
(sebab amount kurang RM30, tak payah mention la kan)..cuma belikan baju Feesa 2 helai dan seluar sehelai.
Anak dara ni...baju kena beli 3 bulan sekali..sebab setiap 3 bulan semua baju2 ketat dan sendat.

Sekarang, saya sangat suka brand RENEW, design2 tees nya sangatlah menawan kalbu..taste aii la kan..hok gini lah!

Baju 70% off..hat seluar tu pulak..aii ingat 70% off jugak..bila dah bayor..nganga jap sebab cuma 50% off. Bongok!! (aku lah tu), tapi..selamat ada voucher 20 hengget, so kuranglah sikit time nak bayor tu.



Cik Feesa dengan gaya ala model tembam terlupa nak diet bersama baju yang baru di beli.

Saiz seluar..7-8Y (standard la tu)
Saiz baju..jangan terkejut .. 11/12...adoi laaa!


1 comment:

Nur Akmaliah said...

berapa lamala dak picha leh tahan pakai baju ni

Popular Posts