Tuesday, May 4, 2010

ApA HoBBy SuAMi AnDa ??

hi all...
semalam baru ku terperasan..yang suamiku takde pun hobi.
Ker ada?? Haku jer yang tak perasan..eerrrrrmmmmm???
Rasanya confirmed takde!
Kesian!
Ada orang cakap untung..sebab suami selalu ada bersama. Iye lah kot..untung la jugak.
Tapi macam kesian la jugak kan..ker ramai lagi suami orang yang takde hobi..??
HHmmm...apa yer hobi sesuai yang harus ku introducekan padanya??
Nak suruh dia belajar snap gambor la ..sebab selama ni ku sorang jer yang snap gambor merata..kalau Am, jarang2 nak pegang camera..kalau ada pun..sambil vibrate tangannya tu.So, korang paham2 ler hasilnya cemana kan?

Tapi baru jer ku perasan apa hobi suamiku yang sebenarnya..

Hobinya ialah 'SaYa'. Bangga tau bila suami kita menghobikan kita sebagai hobinya.
Wakakakaka! Mana tak..dah takde mende lain dia nak buat..asik2 kami ni kulu kilir berdua.So ..dia ikut jer mana aii pegi..aii punya hobi ker apa ker...sebab dia punya hobi ialah bini dia ni.

8 comments:

NUR AKMALIAH @CAHAYA SEMPURNA said...

camne dia nak ada hobi kalo ko shopg je kejenye..haha

Prettylady-ATuL said...

wah... bertuah la mu...
hubby aku byk beno hobby nya...hehehehehee

ammi said...

haihh...aku shopping termasuk dalam hobby dia.
Saper cakap laki aku takde hobi..kan dah tulis..akulah hobinya!

ammi said...

Pretty,
ni tgh menikmati 'kebertuahannya' daku.

tifa said...

bagus2....bertuah badan

mamataya said...

ammi ..
bertuah badan..100% masa dia mu yang dapat..
ku ni dpt yng kerak2 je la..hb kalau free sibuk ngan hobi dia..blk umah dh penat....hhuhuhuhuh

ammi said...

mE..
Kikikiki..lawak tul..dapat kerak2 yer.

ana said...

boring jugak ek....ehe

Popular Posts