Monday, May 3, 2010

DaH PaKai KaSuT !!



Sila layan gambar Umar Zidan pakai kasut..kikikikiki..ini bukan kasut dia, ini kasut Feesa dulu.Saja dok sumbat kaki Umar..jenuh weh nak masukkan kaki dia! Dia asik cengkamkan kaki dia jadi melengkung, tu yang susah nak sumbat.

So..kesimpulan..Umar masih berkaki ayam kalau ke mana2 sebab mama dia takde mood nak beli kasut baru untuk dia.Now dia pakai saiz 3C!
Nanti yer dik..ada rezeki lebih mama beli adik kasut 4-5 pasang!

3 comments:

Alya said...

dah beli t masukkan dalam blog yer kak,nak tengok...hehehehe

Some1...somewhere...somehow... said...

patut la tapak kasut berbunga sakura..
tatak picha punyer...

belikn kasut hok ada lampu lip lap tu...sure Umar soker

ammi said...

uiittt! nanti kalau dah beli..sure hakak menepek kat sini.Kikikiki

Yra : kalau beli kasut berlampu..sure tak jalan budak tu..asik tengok kasut jer.

Popular Posts