Wednesday, August 3, 2011

MaSaK NaSi GoReNG PuN FaiL !!

Haku ler tu...
konon masak nasi tomato..buat cheese cake bagai..
sekali pagi tadi masa sahur..
aku masak nasi goreng guna perencah adabi tu..
sekalinya perencah tu cam berbintil2 dalam kuali..
makanya rencah tu tak bergaul la dengan nasik tu..
huwaaaaa...
nak tak nak..aku telan jugak ler...
tapi yang berbintil bintil tu aku tak makan ler...
mula-mula aku ingat aku nak sebatikan perencah tu ngan nasik masa aku kunyah dalam mulut..
sekali tu...mak aiii....masin berdenting rasa rencah tu..
habis aku kena darah tinggi..
huhuhuuhu!
lapar aku tatkala ini..

5 comments:

Sofya said...

takpa... cuba lagi..

Jiejah @ Iza said...

kalau x nak berbintil , gaul dulu perencah tu dgn nasi baru goreng mcm biasa ..

ammi said...

heheheheh...
Jah - iye ker?? ammi cam dah lama tak masak guna instant tu..tak pe next time cuba lagi..sebab beli 2 peket perencah tu..

Zana said...

ammi kalau pakai yg serbuk pn ok gak, brand saji kot, lepas masuk nasik baru tabur...memang senang..

ammi said...

Zana..haaa.yang instant serbuk tu senang sikit rasanya..sahur punya pasal agaknya.

Popular Posts