Monday, August 22, 2011

JaLaN LaGi ....


Semalam pulak..
ooohhh yer..semalam kami ke Hospital Klang..mak masuk sepital lagi sejak Sabtu..
high blood pressure sampai 240++.
tapi dah beransur pulih..semalam masa kami datang dah turun jadik 127.
Harap mak boleh balik hari ni..!!
So lepas jenguk mak kat sepital..
kami cadang berbuka kat AEON Bukit Tinggi je lah..sebab dah dekat kan..masa tu pun dah pukul 630...
Mula-mula nak masuk Kenny Roger..sekali semua dah full house..
jadiknya..kami beli ini jer buat kudap2 dulu sementara tunggu mana2 restoren lengang.




Makanan Jepun lagik!!
Lepas tu pegi jalan2 je lah...
macam biasa aku tak shopping bulan puasa ni.
So memang takde benda yang aku beli pun.
Budak2 ni sawan 'henjutan" kat sini..
bersepah2 benda ni kat Bukit Tinggi..haih laaa!


Ini gambar abang Am capture...timakasih bang sebab snap dari kejauhan..lepas tu tanya aku ..kenapa gambar dia snap tu kecik jer??
Sila abadikan gambar aku yang 47kg itu yer..ahaksss!!
Berat nak raya tu...




Budak Umar Zidan ni yang terpaling sawan sekali kat sana..
semua henjutan kalau boleh dia nak naik..
henjut tak henjut dia tak peduli...
asal dia dapat naik!



Hat ni belum cerdik lagi..tapi cerdik gak bab2 nak kasik mak apaknya extra work..elok2 dah ada stroller..ngengada gak nak suruh dokong!!
Hamboiii!



Akhirnya...tak dapat jugak kami makan Kenny Rogers sebab..budak tu cxkap order ambik masa 45 minit..
hah..baik aku makan tempat lain lagi bagus..
jadiknya..makanlah kat Mc'd sahaja.
Habis duit..kenyang pun tak dapat..
membazir tull!
Aku mana kenyang makan Mc'd ni....



2 comments:

Jiejah @ Iza said...

ammi
kalau adeel menggelupur dia nak keluar stroller ... huhuhu sabar ajek laaa lasak kemain .

ammi said...

aaahhh..si kecik ni pun sama lah Jiejah..tapi mak penat..sumbat jer lah gak..dah melalak kang baru angkat!

Popular Posts