Monday, August 8, 2011

KuiH RaYa?? KoRanG BeLi KeR ??

aku???
tak beli sangat selalunya
kalau beli pun..untuk bagi mak sini & mak kampung jer + acik peah!
untuk kami...buat kudap2 depan tibi sambil bergelak ketawa..
nama nak jamu orang...orang yang tak datang umah aku..bukan aku tak ngajak!
huhuhuh!
so..apa kuih aku dah hoder ini tahun...??
jawapannya hanyalah dodol sekilo >>>> itu pun untuk anakku Feesa!
Budak tu sakan kalau dapat makan dodol!
selalu ada order kuih tart termasyur kat seksyen 17 tu....
tapi ini kali..sudah lambat order, tak tau ler ada balance ker tak??
kalau tak...beli kat PKNS jer lah....

okeh,,nanti kita sambung lagi.

5 comments:

Ya ALya said...

dodol pun dodol la kan.........yg penting ada....heheheheh

Nieza Ishak said...

aku dah berkobar2 dgn anak2 dara aku buat kueh raya.

buat yang mudah2 yoo cornflek madu 1, cornfelk coklat dgn badam 1 ... kalo lagi rajin nak buat coklat finger ... ngeh ngeh ngeh.

yang order pun ada 1 ... semuanya berasaskan cekelat .. huhuhu

ammi said...

iye lah..aku pun nak buat la biskut barang sejenis..

Zana said...

org datang beraya nanti buat kek je la ammi, kan dah pro baker kan skarang nih...senang, sekali bakar je, biskut kena bakar byk2 kali...

ammi said...

mana ada pro..buat isi tekak sendiri pass lerr

Popular Posts