Thursday, October 7, 2010

SaBaRnYa DaKu .......SeHiNggA ....

Semalam...status di FB "Bencinya...kena balik rumah sendiri!!!"...maksudnya...ku kena balik rumah dari opis sendirian, selalukan laki ku ambik..semalam...dia ngade2 tak boleh janji bagai nak ngambik bini dia kat opis pulak!

Makin sakit hati bila laki bagitau bila dah pukul 445...kawan opis pun dah balik.Makanya semalam ku keluar opis pukul 5.25 dan berjalan kaki dari opis ke komuter station Subang Jaya. Jarak??? adalah 3.5km. Perjalanan yang cukup membuatkan mak buyung 18wks ni menjadi semakin sihat!
Sabar kan??? korang nak ker jalan kaki 3.5km sedangkan nampak teksi bersepah kat bawah opis ni..drebarnya semua tengah sibuk beli nombor ekor! Tak kuasa aku!!

Memang la ku ni penyabor orang nya....
banyak perkara ku buat derrrrkkkk jer....cheehh puji diri sendiri ker??
Tak percaya???
Orang papar gambar ku tatkala muka cam monyet makan buah pun haku tak kisah!Sabor ajelah!
Laki suruh balik umah dari opis sendirian tanpa peduli naik apa pun....ku tak kisah..sabor aje lah!
Terserempak dengan hanjing kat simpang umah orang..sampai haku lemah lutut kejap pun haku sabor jugak!
Henpon ada missed call sampai 20kali pun ku sabor jer tak payah jawab!
Bila kaki dah penat jalan..ku singgah dulu beli air kat Auntie's Ann...nak beli pretzel pulak kena tunggu depa bakar..ku tunggu jugak.Sebab dah lapar..sabor aje lah kan!
Sesampai komuter....terjah naik Ladies Coach yang dah berhimpit melekat semua aurat!Pun haku sabor...!!
Sampai Shah Alam pulak naik teksi....drebar hantar 2 orang lain ke destinasi mereka dahulu...last sekali baru hantar haku..pun haku sabor!

Tetapi............................................

Satu benda ni aku tak boleh nak sabor dah!!!!!!

Bila aku tengah terkedek2 kepenatan balik umah...kat depan pagar aku nampak motosikal laki aku depan umah...dia pulak ada dalam umah!!!!!!!!!

Huuuuuuuwwwaaaaaaaa!!! Kalau kudrat aku masih gagah perkasa.....mau aku (*&(*%%$$@#*&U))__)!!!!!

Sekian!!

3 comments:

Jiejah @ Iza said...

ahahahhaaa last sekali tu la yg paling kene sabarrrr ..

sabarrrr..

shabiela said...

ayat last tu mmg buat ku kureng sabar... tp ammi, mu kena sabar... ekekekek...

za_planet said...

wakakkaka.. aku xblh bla ayat ko last sekali.. lawak gile kak.. sabo aje la ngan lelaki zaman kini... asal ado suh bini bedikari...

Popular Posts