Sunday, October 31, 2010

PeArL HaYa Laa JuGaK !!

Hahahahahaha!

Hakak pun tejebak nak ber Pearl Haya!!

selalu ku tak pandang pun tudung2 mahal ni...setahun beli tudung sekali jer tau..iaitu pada hari raya, tahun ni punya raya cuma beli 2 helai hok murah2 (as usual)..paling mahal beli tudung pun rege 35 hengget.Itu pun ku dah kira mahal benor!

Sekali......sejak nengok si Ana, Me, Ila, Diana & Nieza pun dah beli....lepas tu jugak nampak iklan sale kat website Pearl HAya tu..hati ni meronta2 nak pi beli jugak.At least pi tengok la dulu kan....kedainya kat Seksyen 7 jer, dekat bebenor!
Jumaat malam Sabtu..janji ngan adik nak pegi Seksyen 7..sekali adik haku ni..pukul 9 malam baru datang jemput kami.Kedai2 pesen tudung & kain kat area Jakel tu tutup pukul 830 malam.Cepat benor....,makanya asik mengigau Pearl Haya ku malam tu, nak beli kat web tak tau saiz.


Esok pulak.....ku tekad nak pegi sendiri bawak Umar Zidan jer...tiba2 time sampai kat traffic light Padang Jawa...laki ku telepon pulak....ajak pi check up baby.Apalagi....buatlah u-turn & patah balik.Cancel perjalananku ke Pearl Haya..huhuhuhuu!


Panjang betul cerita...petang tu dah pukul 640 ku pegi jugak dengan Am...tapi selamat Umar Zidan nyenyak tido..maka dia tido lam kereta ngan papanya..hakak bergonjengan ngan Feesa shopping (waaaahhhh..ayat!!) tudung.Kalau Umar tu celik..ntah tudung haper lah yang ku beli bawak balik nanti...kelam kabut ku rasa!Selamat ..selamat!


Sambarlah 2 helai + 1 Little Haya untuk Feesa.Waaaaaa...comel sangat Feesa pakai tudung sebab muka dia bulat.
Nanti next month nak beli lagi sehelai 2 buat pakai harian.Takat pi kerja...ku pakai tudung biasa jer....penampilan down to earth kaedahnya!hahahahaha!


Lagi best..sebab laki hakak bagi 300 buat beli Pearl Haya tu! Tapi dia tak tahu harga tudung ni berapa..bila ku cakap..dia reply "mak aaaiii...mahalnya! ingatkan 30 hengget jer"

Save duit hakak!


3 comments:

Nieza Ishak said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa ....... terjebak gak hekkk ...

mau pigi lagik ???
ada less 30% ...hihihi

Zana said...

comeynya feesa....
boh ler gambar mak dia berpearl haya jugak...

Zara Sofea said...

Comelnye Feesa..
Sis, just nk share. Kat facebook telekung travel sharzlin klau xsilap sy, tudung pearl haya yg bratus2 tu dpt rm50 je. Clearance stok kot. Cuba akak tgk. Ok la, xdela mahal sgt. Janji branded n kualiti kn?

Popular Posts