Thursday, October 28, 2010

MaKaN2 MaLaM TaDi !!

Hello!!
La ni Encik Am dah kerja normal working hour tau...happy lah kita!
Malam tadi pulak dia tak pegi over time..over you bang!
Tapi kita sukalah..sebab Encik Am kata tak payah masak, ini malam abang belanja!
Wah!! Syoknya...kita pilih2 nak makan kat mana?? last2 kita choose Kenny Rogers Roasters kat Plaza Alam Sentral.




Service kat restoren ni giler lambat..nak 30 minit baru sampai makanan, Tau lah...,kalau bawak Umar Zidan..giler hazab nak nunggu 30 minit tu..macam2 aksi dia buat sampai terbaring kat lantai pun ada.Lantaklah...!!
Dalam hati cakap "inilah aku malas nak makan kat kedai".
Tapi cakap dalam hati jer..nanti laki kita dengar...dia cakap tak payah pegi makan kat luar lagi baru padan muka!

Dah bosan menunggu..kasiklah Umar Zidan main henpon caplang laki kita..hah..sampai 2 lagi ngko! Hat ni kamu nak campak ker..nak kunyah sekalipun mama tak kisah Umar ooi!




Ewahhh..cam paham jer..konon2 tengah main game! Hehehehehe....henpon caplang pun jadiklah kan..mama mana ada duit nak beli henpon mahal....nanti dihumban juga akhirnya!



Uiiitt! Kusyuknya...bukan kusyuk main..tapi sedang berusaha nak buka keypad henpon tu.Berjaya ngko jangan tak caya..siap kunyah lagi.Kan kita dah cakap! Nak kunyah pun boleh!


Bosannya menunggu..makanan tak sampai2 jugak...sampai Umar pun dah naik tensen main henpon buruk...so dia main cutlery pulak atas meja!!

Kawan2 sekitar Shah Alam..kalau nak makan Kenny Rogers, jangan lah makan kat sini.Service lambat macam siput....dah la servie tax pulak kena bayar mahal.
Kita punya order asiklah ada yang kurang...kena mintak baru bagi!
Bencik!!$%$^%^

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

uikkkk baru berangan nak mkn KR esok ..kasi cancel la gitu ,ganti nando's wakakakka

ammi said...

kat tempat lain ok kot Jiejah..kat PAS jer.

Popular Posts