Friday, October 22, 2010

BaBy SwInG La PuLak !!

Angan-angan kita yang seterusnya...
hah biasalah....
ada baby baru..barang pun nak baru jugak.
I'm craving for this open top take along swing.
lagi best swing ni belum keluar lagi kat pasaran pun.
By next Jan 2011 baru ada...hamboi la mak budak.Sempatlah haku nak kumpul 80 hengget sebulan!!
Baby pun keluar awal bulan 3 nanti!

7 comments:

-iLLa- said...

swing ku ada 2 kak..beli ms warehouse FP ari tuh..ekekee..
kak..lampu lip lap2 ada lg kt mu kan??ehehe..luperr nk amek..

ana said...

akak ada beli jenis mcm ni gak....graco....hmmm...buang duit je mi.....tp tak tau la kalau anak mi mau duk dalam tu...ok la...ehe

Madam Sooyaree said...

kita ada swing ala gini, tapi by first years. swing ni amat berjasa terutama dalam pantang. baby tido lagi lama kat dalam swing ni. cuma lagu dia bukan sahaja buat baby mengantuk, mak baby pun mengantuk sekali

ammi said...

Ila..lampu mu ada lagi tau kat umah.

Kak Neisya - ammi suka sebab comel banget..anak tak nak duduk takpe..sumbat Umar pon boleh kot!

Madam - mu dok sana boleh la..best jer nyopping..jels..jeles.ramai yang cakap swing ni membantu.

Jiejah @ Iza said...

uikkkkk leleh gak tgk swing tuuu ..


larikkkk sambil pejam mata ,nanti terpedaya mcm ammi heheheh

amiey lee said...

hee ingatkan pam swing... aiseh best kan..jiran sya pun bru dpt di uncle dia keje kt london..hmmm sweet sgt

ammi said...

iyelah..saya nak sangat benda ini!

Popular Posts