Wednesday, January 21, 2009

TiBa-TiBa BuSy !!

weeehhhhh!!
tiba tiba busy pulak awal awal tahun ni...quotation dah berderet deret sampai bulan Februari..
Tender jugak adalah sikit...
Time ni adalah masa yang paling tak sesuai untuk cuti atau berlenggang kangkung..tapi nak buat macam mana..kenkadang ada pulak hal hal yang tak boleh nak elak.
Oleh kerana diriku ini shajalah kuli harapan syarikat....maka bila ku cuti bersalin nanti..kalau kata ada kerja, boss kata nak hantar kerja kerja tu kat rumah untuk ku buat!! ada ker patut???
kalau dah lebih 40 hari..boleh consider la kan?? Yang penting bayar lah!!
hehehehe...geram jer masa dengar cadangan bengong boss ku ittew!! Sungguh bengong sampai rasa nak lepuk jer...
Harap harap sepanjang tempoh berpantang nanti anakku yang dalam perut ni jenis yang tak meragam malam macam Nafeesa...dulu dia activate di waktu malam tatkala bulan merembang.
Di kala dinihari..dia boleh tidur macam tak de apa jer... lena se lena lenanya..
So..sabor ajelah yer...tinggal beberapa minggu je lagi nak menuju ke labour room...
ikut falsafah kiraan ku...lagi 10 ke 11 minggu!!

3 comments:

luv_ma said...

tiap kali masuk blog akk sure ma sakit rahang tergelak sakan..adehlaa.

luv.. said...

Ku ingat dah berubah bos mu.. eke.ke

ammi said...

Kak Ina..boss ku memang dah berubah apa???

Jadi biol!!

Popular Posts