Friday, January 9, 2009

StOk BaJu BaBy LaGi !!

hahahahaha!!

memang ku gila shopping, lebih lebih lagi baju baby, nasiblah ada anak jaraknya jauh..kalau tak memang tak berharta ku ni..melabur kat baju anak jer..ini pun tak tinggal haper dah..


akekekekek! yang terbaru order...baru order, belum sampai lagi tau, kirim kat seorang kenalan forumer yang tinggal di perantauan.




Special thank's to Sis Dar from forum cari!!

5 comments:

LIN ARIFF said...

waaa MI cute baju baby....kirim kat DAR ya....ehh meh tukar link ni link blog kak lin tau.....
http://linariff.blogspot.com/

take care yaa

eynda said...

Lawa-lawanyer baju baby :-)

ammi said...

aha...memang sakan beli baju baby!! bila lah nak insap ni..

MAMAMENCAH said...

apa kes ni ... previous posting suh boikot israel, USA... hehehehe....

ammi said...

no lah..sebab dah terbeli...
kalau lepas ni haruslah...
yang tak terbeli jangan beli..yang dah beli pakai je sampai habis.
Gitu lah..sedih ni benornye!

Popular Posts