Monday, January 5, 2009

FeeSa fIrSt DaY @ ScHooL !!

hahahahahah..
hari ini 5/1/2009 adalah hari bersejarah untuk Feesa, sebab hari ni adalah hari pertama dia menjejakkan kaki ke sekolah.

well...Feesa is getting bigger & older, dia sangat well behaved sejak bangun dari katil, mandi, nak naik motor & sampailah ke sekolah. Ku berdoa semoga Feesa menjadi anak yag solehah dan bijaksana.

Tadi ada snap a few picture, nanti akan upload kan..buat kenangan. Dulu ku tak pegi tadika pun tau, sebab malu yang teramat, ntah la apa penyakit masa kekanak ku dulu. Tapi Feesa...ooohhh, tak takut lansung...very lah the peramah this girl!!

Kat sekolah tadi jugak, ada one boy yang asiklah menangis, mak dia dah habis pujuk pun tak jalan jugak. Akhirnya bapak dia pegang tangan & bawak dia masuk & tinggalkan kat dalam satu bilik (dalam sekolah tu)..
sekali ku tengok mana Feesa ni..>?? rupanya dia & 2 orang kawannya tengah dok tinjau budak yang menangis tu...waaaaaa!!! dah start dah!!

akekekeke!! will update later, lepas jemput dia balik sekolah pukul 11 nanti!

4 comments:

chenorms said...

Salam kenal,
macam mana nak contact u ye... nak borak2 nih

MAMAMENCAH said...

happy new skul to feesa. hehehe...jgn noty2 yer...

luv_ma said...

clever lah feesa..tepek pix ya sure dia xcited p skolah.

ammi said...

hahahaha..harap harap Feesa jadi yang terbaik! InsyaAllah!

Popular Posts