Saturday, January 10, 2009

MeMaNg LaH kAn??

hhhmmm...
previous entry ku tulis konon nak boikot israel & USA..
tapi dok beli baju baby semua pun USA mari..& Israel product
well, sebab ku dah terbeli..so terpaksa lah kan!! walaupun tak patut sebenarnya..
tapi yang pastinya, soal makan minum & keperluan rumah semua tak akan sambung dah lagi a few brand yang under Israel & USA ni.

Orang kata laptop yang kita guna ni pun sana mari jugak...so, gitu lah kaedahnya, takkan nak buang pulak segala benda ni, cuma kita jer yang baru nak bertindak sekarang, sedangkan pertumpahan darah di Gaza tu dah berpuluh tahun lamanya!

tapi mana yang ada tu habiskan aje lah...tak de masalah dengan rasa yang tak sepadan dengan selera..bila lagi kita nak tolong saudara kita!! Dah lah tangan tak sampai lagi kudrat pun tak ada..ini lah sahaja caranya yang ku mampu!!

2 comments:

MAMAMENCAH said...

Amboi, terus buat posting baru. Hehe... aku bukan nk fire mung, saje jer nk jolok sarang tebuan sbb kebetulan the previous entry tangkap leleh citer pasal boikot USA :P Anyway, aku pon sebeban brg yahudi laknat ni ha.. sedar tak sedar itulah yg kita dok guna hari2. now kena cuba tinggalkan sebanyak mungkinlah...

ammi said...

tak la..iye lah, bapak ku pun cakap korang ni dah makan product yahudi dari kecik..so boleh ker nak detox tu semua.
apa nak buek kan??huhuhuh..

Popular Posts