Wednesday, August 29, 2012

Group KUTU CoReLLe !!

Assalammualaikum...
kali ini saya nak war-war kan..
bahawa saya akan membuka group kutu untuk pembelian pinggan mangkuk corelle yang hanya akan bermula pada penghujung Oktober dan berakhir pada penghujung Januari.

Syarat-syaratnya :
1) Pembayaran pertama ialah RM100 (end Oct)
2) Bayaran bulan-bulan berikutnya ialah RM84 (Nov,Dec & Januari)
3) Self collect set anda di Shah Alam/Subang Jaya (working hour) atau set akan diposkan melalui SKYNET dengan charge RM13/set.
4) Penarikan diri di saat-saat mana pun tidak di ambil kira kerana anda perlu mencari pengganti atau set anda akan di lelong selepas tempoh tertentu.

Jadi..silalah buat pilhan corak mana yang berkenan di hati dan letak nama anda di dalam group kutu ini, tempat adalah tidak terhad kerana semua pemain akan menerima set pada waktu yang sama.

Harga :
untuk 16pcs = RM350 (set 4 org)
untuk 30pcs = RM540(set 6 orang)
Corningware 8pc = RM380

email saya : amminafeesa@yahoo.com

Terima kasih dan bersedialah dengan duit deposit di akhir Oktober nanti.

2 comments:

Norm SuperB said...

Barang dapat terus ye.. ahli kumpulan mesti dari group barang yg sama ke? bulanan tu fix lah ye... selalu akak main satu set rm55 utk 10 bulan..

ammi said...

Hai..
group saya nak buat ni bukan kutu yang ikut giliran tu..tapi lebih kepada bayaran secara ansuran gitu..barang boleh buat pilihan apa sahaja, set 16pc ke, 30pc ke, periuk T-fal ker..semua boleh di beli dengan kadar bayar 4 kali,
end Okt - end Jan.Terima kaih :)

Popular Posts