Thursday, February 9, 2012

JoM Men CoReLLe !!


Hallo kawan-kawan..
cerita nak men Corelle aku dah terpendam sejak setahun yang lalu..
kali ni bakal meratap pinggan mak Corelle tak lama lagi..
apa tak nya..kalau ngan aku ni..selagi tak murah tahap pasaran semasa..
memang aku tak beli.
Dulu dah jumpa satu blog ni jual murah..tapi la ni dah naik harga..maka kenalah aku pusing satu alam maya ni dulu carik yg maha murah.
Jeng..jeng..jeng..
dan aku telah berjumpa dengan seorang penjual ni kat fesbuk.
nama fesbuk beliau ialah..
Jasmine's Corelle
kalau korang nak add dia bolehlah..
satu set untuk 16pcs serendah RM350 - untuk yang aku nak tu ler..16pcs punyer..new design okkey! ehhh lupa +RM10 for postage.
Dan benornya ada lagi satu penjual jual lagi murah..tapi sebab design yg aku nak tu dia tak jual maka tak guna lah jugak..
nama penjual tu
Malaysia Corelle Store, dia jual satu set RM340 jer..self collect kat KL rasanya.

Tapi semua ni kena pre-order tau..
bayar deposit RM100, nanti dalam awal bulan Mei baru barang sampai...then bayor ler balance nya.
Hahahahahappy!



watercolor

white flower

pewter

Hanami

cuba teka yang mana satu menjadi pilihan hatiku???

hahahahahah!

1 comment:

Jiejah @ Iza said...

oowwhhh heart dgn hanami hohohoho turun lah kau RM dr langit ekekeke

Popular Posts