Tuesday, February 14, 2012

HaMZaH DaH 11 BuLaN !!


Assalamualaikum..
lama tak menaip blog..
apa mak buat yer?? Mak malas la sekarang..
banyak perkara mak pikir..pikir nak buat itu dan ini tapi masa sangat terhad plus takde assistant nak tolong jaga kanak-kanak!
Hampir terlupa mak nak mengupdate cerita Hamzah Qayyum yang dah pun 11 bulan dan belum cocok peha untuk vaksin yang ke-berapa bulan ntah..mak lupa lah..tapi mmg ada satu jab yg patut ambik bulan 8 mak abaikan..malas nak pegi klinik...sengal!!

Update terkini dan terbaru...
Hamzah Qayyum dah tumbuh gigi pertama semasa umurnya 10bulan 1 minggu...now gigi ke-2 sedang berusaha nak keluar jugak dari gusi tebalnya.Maka anak mak banyak sikit peel ragamnya...sampai jatuh tergolek naik walker on the way nak ke dapur..ooohhh!! it's ok dear..all your siblings pun dah alami accident yang sama..maka you're absolutely in the same level with them.



Ini gambar masa kami pegi Karangkraft last month...gambar baru ada dalam camera..camera pulak kena letak hujung ceiling rumah baru Umar Zidan tak dapat capai..kalau tak, habis dia snap segala celah dalam rumah tu...maka...mak adalah malas.

*ketap ketip ketup...kejap jer masa berlalu..by next month..my little baby will turn 1*
~huhuuu~

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

walker adeel dah campak masuk stor hahaha tp pernah la jerlus 2-3kali ..almaklumlah kenderaan berat ekeke.

ammi said...

Mek Jah..budak kenit I dah lebam di bawah daguk..sian dia!

Popular Posts