Wednesday, November 2, 2011

MaLaS Noorrr NaK MaSaK...

tapi terpaksa gak lah kan...
Ini minggu baru masak sekali..iaitu hari Isnin...
malam tadi tapau nasik goreng 1 bekas..
Aii ni kalau Encik Am keje petang..so malam dia takde
aii pun cam memalas-malas la nak masak2..
tapi malam ni nak masak ler jugak..
aii tak berapa nak boleh jana otak ni nak makan apa kalau order2 kat Encik Am..
macam malam tadi..dia tanya nak makan apa?
Aii asik jawab entah jer....selamat hanak2 pandai menjawab..sorang jawab nasi lemak semedang siang malam..si kakak jawab nasi goreng kampung.
So...jawapan kakak menang malam tadi..makanlah kami anak beranak kongsi sebekas nasi goreng kampung.
oohhh...nak share sikit..
Sekarang aii terpaksa berjinak-minum susu..supaya dapat boost up milk production untuk Hamzah.So sekarang aii consume minum Dutch Lady Instant Filled Milk Honey.Harga 600gm ialah RM13.Yang paling best..susu ni sedddaaaappp la sangat.
Selalunya aii ni malas nak bancuh2 susu & minum..sebab rasa susu ni kan cam ala2 tak berapa nak sedap.Tapi yang ini..serius sedaapp..rasa cam nak beli botol susu dan baring sambil minum susu..waalllaaa..tergamakkah aku??
hahahahaha...sesiapa nak tingkatkan kalsium dalam badan..dan you all tak suka Anlene ker haper..cubalah susu ni.Mesti suka.

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

ahahahha pinjam botol susu hamzah yer? sambil hamzah nyonyot ,mak dia pun nyonyot botol ekeekekke *tgh membayangkan*

ammi said...

haih...malu lah aii kat Umar nanti..hahahaha

Popular Posts