Wednesday, May 18, 2011

KeRjA KoSoNg !

Hai all....
terbuka kepada lelaki yang tahan lasak/tahan telinga/dan tahan sabar untuk menjaga seorang warga emas (94 tahun) lelaki yang rich & famous!
Gaji adalah sangat lumayan....RM12/jam.
Tetapi...
adalah anda kena duduk sekali di rumah mereka iaitu di PJ.
Warga emas ni sudah terlalu uzur untuk mengurus diri sendiri...tapi beliau masih boleh bercakap dan dalam keadaan sedar.Cuma nya dah naik wheel chair!

Sesiapa yang agak2 mempunyai ciri2 di atas...
silakan meng apply kerja ini...!
Kalau beliau panjang umur...lama lah kot boleh kerja kat sana (gaji lumayan)
Kalau tidak....hanya Allah sahaja yang tahu!

3 comments:

Jiejah @ Iza said...

fuhhhh kalau 24jam sehari x 30hr = RM8k ++ .. makcik kayooooo hihihi.


ehhh tersibuk kan sini plak..sowiii.

ammi said...

sesiapa nak berangan kaya barang 2-3 bulan..silakan apply!

muhamad nur iman said...

saya berminat terima job untuk menjaga warga emas...masih ada lagi ker..sila hubungi saya di talian 0135140575.iman

Popular Posts