Thursday, December 23, 2010

PiLiH2 HoSpiTaL BeRsALiN !!

Haaaaa...
diam tak diam....saya sudah pregnant masuk bulan ke 7!
Next week checkup sudah masuk 29wks tau! Kejap ajer kan.
Iye lah...sebab kali ni punya pregnant kan tak di sangka2...rezeki Allah nak kasi cepat!
Syukur Alhamdulillah!
Tapi...tapi...tapi...
masih memilih-milih hospital bersalin yang berkenan di hati...
kalau dulu memang awal2 lagi dah aimed mana hospital yang ku nak tuju bila nak bersalin kelak..
tapi kali ni...
macam asik pikir dan pilih jer..
dalam hati...memang nak sangat ke DEMC sahaja.
Tapi sebab tak pernah tau mana-mana doktor bersalin kat situ kecuali seorang doktor lelaki (yg saya pun tak ingat namanya) yang sangat bagus hasil kecekapannya membidan orang bersalin ni...
masalahnya, saya ni jenis pemalu nak 'menyuakan' depan doktor lelaki, senang cerita, kalau doktor tu lelaki, memang bukan pilihan!
huhuhuhuhu! kalau masa bersalinkan Feesa, saya suka dengan Doktor Hawa kat Klinik Pkaar wanita Sheela tu..bersalin ke-2 dengan Doktor Sharifah Bibi dari Pusrawi KD, yang ke-3 ni...
any suggestion doktor perempuan bagus di DEMC????


By minggu ke 32 saya akan membuat check up dan seterusnya bersalin di hospital yang saya pikir&pilih bagus untuk saya dan baby.

Tunggulah..ntah sepital mana agaknya!

4 comments:

Ya ALya said...

rasanya DEMC ada doktor pompuan nama dr nurin..kwn pernah bersalin situ....

ammi said...

Hai Al ya..
rasanya Dr Norleen kot...org kata doktor tu bagus..tspi dah ter set appointment dgn Dr Faiz Ashikin pulak.
Tengoklah dulu cemana pulak orangnya!

Jiejah @ Iza said...

saya dgn doc mazita .. so far sgt puas hati . tp rasanya ngan mana² doc pun ok janji bkn lelaki hihihi

Nieza Ishak said...

kalo kat DEMC .. doc Norleen wehhhhhh. tue la doc aku ... huhuh. tapi Q panjanggggg

Popular Posts