Thursday, December 16, 2010

ShoPPinG BaCk tO ScHooL !!

hahahaa..
anakku yang sulung, si Saidatul Nafeesa nak masuk adarjah satu 2011 ni.
Dah besar dia..sesuai la ngan berat dia yang 30kg tu!!
Terkejut tak?? haku lagi terkejut!
Tak pe.....nanti dah masuk sekolah..sure dia letih lesu (harapan) dan tak lalu nak makan..maka dia akan slim sedikit (at least).

Hujung minggu ni...
harus lah selesaikan shopping baju sekolah Feesa..
sebab mak dia ni dah tak larat la nak jalan2 sangat..sebab apa..baby kali ni macam turun sikit ke bawah (mengikut acik mengurut tu lah)
ada masa mak rasa cam kepala baby ni dah engaged kat serviks... bior betul ko Umi ooiii?
ntah laaa..itu yang ku rasa!!
Nanti pulak..bila cuti Krismas..sure shopping complex dan tak complex (Giant, Tesco dsb) penuh sesak..orang dah bergaji...semua pun baru nak shopping baju sekolah anak!
Tak nak lah bersesak pulak....
tensi!

Bukan banyak pon nak top up lagi....
tinggal baju kurung sehelai, beg, kasut & stationery.
Buku sekolah akan beli hari Sabtu ini....lepas tu..Feesa dah patut get ready untuk ke hari suai kenal pada 1/1/2011.

Yeeaaayyy!!

3 comments:

Ya ALya said...

tahniah feesa....balaja rajin2 tau....

Iman's Umi said...

Moga2 tercapailah harapan ammi nya tu ye feesa...wah tentu dh x sabar nk ke sekolah...

ammi said...

Terima kasih semua...harap2 lah Feesa dapat selim sedikit pun jadiklah!!

Popular Posts