Thursday, December 23, 2010

JAMUan LePaS BeRSaLiN !!

haaaaa...
hari ni saya rajin sikit nak check web site itu ini
lebih kepada nak complete kan keperluan untuk nak bersalin nanti.
macam biasa...saya adalah orang yang tidak kuat berpantang..itu sebab setiap kali masa berpantang ada suis yang terenjat2 sikit kat otak ni bikin saya macam nak meroyan tahap 4 (35% kot)

seperti pengalaman bersalin yang lepas2..saya guna produk daripada Nona Roguy, macam pil, teh herba dan minyak herbanika.
Tapi, jangan di harap semua tu saya telan..sebab semuanya berbaki hampir 50% lagi dari pek asal.
Sudahnya, saya kasik jer sesiapa yang nak.
Malaslah nak makan ubat2 & jamu2 ni.Nak pantang pun malas benornya..
kalaulah lepas bersalin tu boleh terus relax2 sampai luka baik dan boleh terus jalan2 ke...?? tanpa menghadapi masalah lain, kan senang!

So kali ini....saya sudah register keahlian NR secara maya untuk beli secara online.

Tapi hanya 2 produk jer yang saya pilih..iaitu

Krim Herbanika Barut
dan Minyak Herbanika.

Jamu bersalin tak beli ker????
haaaaa, kali ni nak tukar selera pulak....
nak try Set Bersalin Bondaku la pulak.,,,tapi cuma nak beli maajun dan pencuci tu ajer.
Malas nak beli itu ini..rak2 membeli..satu pun tak habis.Lepas habis pantang..pegi sauna jer elok kot..biar kena keluar air2 berlebih dalam badan ni.

1 comment:

Jiejah @ Iza said...

saya guna NR gak , 1 set .harap² rajin pakai x berbaki ekekeke

Popular Posts