Tuesday, July 6, 2010

SaLe SaNa SiNi !!



Hi all
la ni sale sana sini kan?? hhhmmmmm....Sabtu lepas ke OU..bawak lah anak2 + sepupu Feesa (seperti gambar di atas)
Makanya anakku dah tak perangai seperti biasa..macam2 kerenah di spontankan depan haku...kalau ikut hati macam nak cekik2 kat situ jugak.Tapi nanti ku jugak yang kena kasik CPR kan! Supaya tak menyusahkan badan dan sakitkan hati..Am handle itu 2 sepupu dan ku sorong Umar Zidan budak baik tu kulu kilir.




Makanya Umar Zidan dapat baju baru dan selipar baru sedangkan budak berdua tu...terutama Feesa cuma dapat naik keretapi binatang tu pusing satu floor!
Kat rumah ...sesambil menayang baju baru Umar pada Feesa, mak ni cakap "Feesa nakal sangat kat mall tadi..so tak dapat baju baru untuk raya.Nanti hari raya pegi ajak keretapi binatang tu beli baju untuk kau"!!!

~ nakal yang macam mana kalau korang nak tau..berlarian keluar masuk kedai..menjerit1 main berdua sampai si Feesa nak termuntah dalam kedai Gap!~ Kalau you all jadi emak mereka..adakah masih tersenyum lebar dan teruskan berjalan dalam mall tu??
Masa melawat yang dicatatkan hari itu cumalah 1jam 10minit!


gggrrrrrrrr!!

1 comment:

Jiejah @ Iza said...

sama la ngan adam ammi , bleh bikin jiwa stress kalau bawa dia shopping ekekeke

Popular Posts