Monday, July 12, 2010

Aku YaNg PeLik !!

aku suka sangat beli baju baru untuk anakku terutama time baby ni.Sebab baju2 baby sangat cute!
Tapi satu perangai pelik...aku tersangat suka beli dan menatap kecutean baju itu sahaja.Bukan beli semata2 nak bagi anakku pakai! Terasa sayang sangat kat baju2 itu lebih daripada nak menyarungkan baju baru itu kepada mereka.
Tapi kalau dah pakai...maka akan pakai sehingga maksimum pakai lah...sebab tak nak bagi pakai baju baru yang lain pulak!

huhuhuhuhu! aku yang pelik!!
Nanti ku ada nak buat let go item kat sini..sebab dah puas tatap dah semua baju2 itu!

1 comment:

Kak Mah said...

nak let go baju baby bagi tau aii yerr...ehehehehe

Popular Posts