Wednesday, June 16, 2010

PiChA PoToNg RaMbUt !!

haih!!
Rimas tengok rambut Feesa yang panjang, so hari Sabtu kami bawak dia potong rambut kat salon yang biasa dia pergi.Dekat jer, kat Seksyen 17 tu, tapi kali ini, dia demand nak bershampoo bagai.Mak dia ni layan kan je lah sebab cuti sekolah ni tak layan dia apa pun.

Hambekkk ngkooo...cuci & potong ajer sudah 20 hengget! Hasilnya....takde pulak gambor dia ngan rambut baru.Yang pasti..ku nak panggil style rambut dia "cendawan butang".


Kalau Feesa potong rambut kat sini, mesti tokey kedai ni yang potongkan.Salon Anura.Tapi tak tau..dia ker yang nama Anura...konpius kejap!



Tukang cuci rambut ni ...mak tak tau apa gendernya."complicated" kaedahnya..tapi Feesa panggil "kakak".Lantaklah anak ooi!


Dia nampak customer kat sebelah tu "steam' rambut.Maka anakku pun berpoyo2 nak jugak steam rambut..lepas tu dia cakap, nak kaler pulak.Mak dia ni macam nak pitam2 kat kedai tu..sebab bau chemical dye rambut tu, anak pulak demand macam2.Macam rasa ada yang kena sumbat rambut dalam mulut ni haaa..mintak tak nak berhenti!
Nak kalerkan rambut purple lagik! Ngkoo ingat cantik ker???

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

hahahaha anak dara sekarang kannn ?
kita dulu umur mcm feesa tau mainnnnnn jeee ekekeke

ammi said...

haaaa..ini anak sekarang.tau habiskan duit ajer.

Popular Posts