Thursday, March 11, 2010

SaLMoN StoCK AkHiR !!

Hai all..
esok saya nak beli salmon..
dan buat kali terakhirnya dapat harga RM30/kg
so...last minute call untuk mereka yang nak beli..
jangan lambat2 yer..
lepas ni harganya akan jadi RM35/kg.
Sekian.

12 comments:

ana said...

kali ni kak leh beli kot...bila tarikh penghantarannya?..kak ke putrajaya 1 april ni...nak masuk forum tak leh...kena block..rindu kat hampa semua...kirim salam kat port santai tau...!!

eynda said...

Akak tolong promote kat blog akak ye :-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

serius buyer nak beli ni....boleh poskan kat JB tak? anything sila email yer..
zamzarina99@yahoo.com

HotGucciMama said...

Ada lagi tak? Kalau boleh nak try. Email red_carpetz05@yahoo.com

Jiejah @ Iza said...

ammi
saya nak 1 :D

confirm yer !!

ammi said...

Neisya : Ok kak, saya belikan untuk akak dulu, nanti dah mai, telepon yer.

eynda : Thank you so much! Nanti kena belanja Hannah!

Damia : So sorry, bizz saya tak boleh lagi nak post frozen food, nanti saya cuba carik solution yer.

Hot Gucci Mama : nanti saya email

Jiejah : Ok..confirmed! This weekend yer!

Yatts said...

nak gak....tp pick up area kat mane?

ammi said...

hello Yatt..pick up area, Subang Jaya & Shah Alam.

Jiejah @ Iza said...

umi
alamak ..this weekend saya balik kg!!

Unknown said...

Mcm mane nak contact

Nursyahirah said...

still jual salmon fresh ke...nak beli..sy kat setia alam

Unknown said...

Macamana nak contact ya.. saya tinggal di Bukit Jelutong. Nak beli Salmon..

Popular Posts