Wednesday, March 24, 2010

He's FuN To Be OnE !!


Assalammualaikum to all,
today is Umar Zidan 1st Birthday!
Sangat bersejarah untuk kami sekeluarga dan kemudian mulai dari detik ini Umar Zidan akan terus membesar dan meningkat usia.

Harapan mama & papa, semoga Umar Zidan menjadi anak yang soleh dan bijaksana serta seimbang ilmu dan iman di dunia dan akhirat.

Pagi tadi, selepas bangun tidur, mama dan papa dah hulurkan hadiah untuk Umar Zidan, actually dah tunjuk pun semalam, cuma tak keluarkan dari kotak untuk dia main.Tapi pagi ni telah dirasmikan dengan jayanya. Dia telah terbalikkan robot itu dan tengok cemana rodanya berpusing.Adoi la!!

Kami bercadang nak buat 1st birthday party untuk Umar Zidan pada hari Sabtu ini, pukul 430.
So kepada sesiapa yang molek2 tak kemana tu, jemputlah datang yer, saya ikhlas menerima sesiapa pun, walau tau you all ni semua mesti malu2.Kikikikiki!
Contact Ammi dulu yer.Senang Ammi nak prepare segala.



Haaa..inilah kengkonon outfit birthday boy on the party day!




Haaaa..ini pulak hadiah dari papa & mama, kakak Feesa tak nampak lagi nih.Lepas ni habislah kena kekah ngan kakak robot Umar ni.



Hi, I'm officially turn 1 today, don't count my age by month any more yeaahh!


* kebijaksanaan sekarang : asik nak mintak berdokong ajer (bijak ker??)
pandai dah tunjuk motor setiap pagi, nak naik motor dulu jalan2 kaedahnya!
kadang2 nak berdiri lepas tangan, selalunya tak nak pon!
suka makan...apa sahaja boleh di makan.Malam tadi kami makan nasik..dia pun cekup nasik kita dalam pinggan.Hadoi la...!!






Posted by Picasa

4 comments:

adha said...

happy besday umar..
semoga menjadi anak yg soleh dan berjaya.didunia dan akhirat. amin

ammi said...

Amin jugak! Moga2 lah yer.

m@ said...

happy burfday umar...kejap je terasa waktu dh masuk 1 year'
moga jd ank yg solehah...gud boy;)

:: elise :: said...

salam umi
elise here...

hepi burfday to umar, semuga menjadi anak yang soleh, anak yang bijak dan seimbang dunia & akhirat, ameen...



p/s: TQ atas jemputan, tp lis tak dapat datang, sebab nak hantar rombongan adik bertunang...kalau tak mau dengan x malunya lis gi birthday party umar neh...hik hik hik...

Popular Posts