Wednesday, March 3, 2010

"ANTARA"



Ini cerita lama..last Jumaat, buat pertama kalinya saya menonton teater.Sangat best okkey...saya sangat teruja dan kagum...pentas dia bertingkat2 ngko! Jalan cerita buat saya insaf dan terpikir maksud tersirat yang benar2 belaka.
Yang tak best sebab kami dok atas sekali......hujung panggung..akibat dari beli tiket paling morah.So, next time, booking seat VIP..baru clear segala pemandangan!

Cerita lain yang best..off course la bila haku ni bergambar ngan hero Malaya atas tu...waaaa, berdebar2 dadaku. Dup, dap..dup..dap..masa snap gambor tu siap buat lawak haku nih...ku cakap..gambar ni mesti buat orang lain jeles.Tergelak pulak si budak Farhrin tu.
kakakakaka...well, you dont know me!

Penyanyi2 dalam teater ni pun sangat best..bila Jamal Abdillah menyanyi, semua tepuk tangan dan terasa macam bergema sungguh suaranya, bersemangat & bikin meremang gitu. Lagi satu...si Lan & The Typewriter tu (ngaperlah nama ko gitu dik??)Banyak lagu yang dia nyanyi dan suara dia sangat bersemangat dan power! Sangat power!

Habis show tu...ada sessi 'beramas mesra' ngan artis pulak, mula2 kami ni dok kerumun tangkap gambor jer..last minute tukar plan beli poster dan beratur mintak signature.Jumpalah si Nasha Aziz tu, which is so cute, si FA tu (siap salam ko..haram). Ziana Zain, Hattan, Si Typewriter tu, (haku suruh dia type poster haku, dia tak bawak type writer pulak..sajer buat lawak..dia gelak pulak..kikikiki)Wana (jUara LG) dan Iqwal.

Lagi nak cerita, kami ni sampai awal sangat, pukul 6.20 dah terpacak, so snap la kat sana sini. Nampak ramai artis, Azizah Mahzan (dia pun berlakon ANTARA jugak), Elly Mazlien (si Na O Mei tu), Den wahab (glamer ker??) Ebby Yus (yg hitam tu) A Galak (misai tebal) Farah Fauzana dan last sekali si Mak Hincik, kekekekek..Elly Suriaty, dia ni lawak betul..sian dia tarik diri di saat akhir, ku pulak pi tanya soalan cepuk ketupat, selamat tak kena hempuk ngan mak hincik ni.Kikikikiki!

Tung, tang, tung, tang....sampai umah 5 minit lagi pukul 1 pagi..si papa dah penat jaga budak Umar yang terjaga sejak pukul 1230..mereka tu tak biasa bila mama takde waktu malam.

Itu sahaja...next time kalau ada yang best..nak bawak Encik Am pulak..

Cuti sekolah ni ada teater tajuk "GAMAT" (minyak gamat tu ler), pelakon utama..Amy Mastura, teater tentang hidupan laut..sesuai untuk kanak2.



5 comments:

eynda said...

Tak pernah ada pengalaman tengok teater...

Psstt...hari isnin pegi giant lalu depan kete akak...lenggang lenggok mak limah hihi..

ammi said...

waaaa..kat parking eekkk?? macam nampak jugak si hijau epal tu...ada tuannya di dalam rupanya.malu aii!

Nieza Ishak said...

bestkan layan teater ???

rindunya nak pi teater sejak ada handbag ni. Masa bujang2 dulu mmg pantang ada cerita best mmg COMPOM pi ..

bila tang org menyanyi, terasa bulu roma meremang kan??? terasa menusuk ke jiwa ... masa layan puteri gunung ledang lagi besttt ..

apa2 pun nieza jelesssssssss .. sbb takleh nak nengok nasha aziz .. uwaaaaaaaa

tp opsssssss .. kerusi dia keras kan???? duduk kejung jerkkk ... wakakaka. tue jerk yang slack. huhuhu

ammi said...

Nieza...
lepas tu tempat duduk dia curam...macam haper jer..menjunam gitu..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Popular Posts