Tuesday, March 23, 2010

i'm OffiCiaLLy TuRNs 30!!

yayayayaya..
yesterday ..22nd March 2010
i'm officially turns 30!!
huuuwaaaaa !! tua dah rasanya...
some people said, it just only a numbers!!
But hey...this number is presented my age..mestilah aii sedih2...huhuhuhu!
wakakakaka...!! mana ada orang makin lama makin muda..?? kalau umur tu statik gitu ajer..namanya orang dah mati.

So..setelah menjelang umur 30 ni..
aii mestilah lebih matang, dari banyak segi. Ohhh..kadang2 memang selalu buat keputusan tak matang. Haruslah malu pada diri sendiri yer.

Hadiah?????
shhooooooouuuuuu!! Tak payah tanya...sebab tak ada hadiah pon (huhuuu, sedih aii tau)
dan semalam aii telah meng'expressed' kan my feeling itu kepada seseorang.
Hhhmmm...tak payah di ungkit lagi..aii tak kisah pun..walau dalam hati kisah bebenor!!
kakakakaka!
My life is such a simple...tapi kadang2 trouble!

So, semalam..me & my hubby telah pegi makan2 & jalan berdua duaan di Mid Valley..kami ke sana pun naik komuter dan makan di Tony Romas sahaja..semalam punyer set adalah sangat tak sedap..aii meloya sampai malam tadi. Aii makan beef rib..terlalu lemak dan meloyakan..uuwweeekkk!
Next time tak mau dah makan kat sini.



Haaaa...ha....
Happy birthday to me!


3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday 2 u...=D
sama umo la kte, 2 turns 3 dh, huhuhu..;p

ammi said...

ohhh samalah kita..Thanks ya!

iNa said...

happy birthday kak..
moga pjg umur n murah2 rezeki slalu.. :)

Popular Posts