Wednesday, February 10, 2010

SiaPa SuKa DRiViNg ??

Hai all...
hari ni baru saya tahu yang saya tak suka driving....
malas, penat, terhegeh hegeh dan buat saya ngantuk.
Saya lagi suka orang yang bawak saya ke mana mana....itu lah..sekolah tak pandai maka gaji pun ciput, cemana nak hire personal driver kan? hahahahah...besar tul angan2!

Hari ni saya kena drive kereta sebab nak renew insurance & road tax yang mati setiap kali menjelang Hari Kekasih. Nanti kalau tak renew, tak beraya lah kami anak beranak sebab cuti umum lama hujung minggu ni.HUauahauhau..ada bran nak duduk melepek kat umah Ahad, Isinin dan Selasa. Ada yang keluar jalan jalan naik bas nanti, tak pun naik motor 4 beranak...for sure kalau gitu, mama duduk kat besi palang last sekali tu..pasal orang depan semua debab2, kikikik!!

AGak agak kalu tukar kereta baru, saya jadi rajin ker bawak kereta??? Tak jugak kot..., bergantung kepada mood dan keperluan..kalau nak buat kerja urgent..terpaksalah bawak jugak, kalau sajer ngade2, memang jadi malas.
Tapi kerja hari i kira urgent jugak, tapi saya still malas nak drive kereta, bila driving saya mengantuk..terasa macam kereta ni bergerak sendiri.Malas nak nengok cermin sisi, malas nak tukar gear, malas nak tekan brek! hahahahaha bahaya betul la bini orang ni!

Kena charge battery badan ni dulu baru bertenaga kot??

Bye!!

2 comments:

Popular Posts