Monday, February 1, 2010

NaK LaGi 2 BuaH BuKu !!



huhuhuhu....dah suka sangat la pulak kat buku bebudak nih...lagi 2 tajuk yang masih tak ada dalam koleksi..iaitu tajuk My Pet & On The Farm.
HHmmmmm...macam nampak tadi 2 tajuk ni tadi tapi tak perasan cantik ker tak?? OOhhh baru ingat, yang On The Farm tu ku dah pegang2 mulanya...tapi sebab ada gambar cik Vavi..tu yang cancel tuh.
Ohhh...next time belek lagi!
Kalau nak tengok lain lain tajuk..sila layari web site ini.
Cadangnya nak buat satu reading corner yang comel untuk anak anak, semoga impianku menjadi kenyataan! Amin!

1 comment:

Popular Posts