Saturday, February 6, 2010

YaNg kU DoK AnGaU KaN !!

Akhirnya..yang ku royan2 kan dah dapat..maka lena lah tidur malam ku. Takde lagi adegan monkey jadian atau isteri litar pintas hujung minggu ni! kikikikiki...ini ha yang ku idam2...benornya nak yang Rainforest High Chair tu...tapi bila memikirkan yang kerusi tu nanti take more space at our dining place yang kecik molek tu, so saya decide tu choose this one. A Fisher Price Space Saver High Chair. Tinggal 1 unit sahaja, ohh lupa nak cerita..ini hasil belian kat sale oleh distrubutor Kinderjilk dia USJ 1. Selain dari barang FP, ada jugak Crocs, Maclaren & Avent, wallllaaaa...lagi satu hakak ni merembes bila itu Maclaren Techno XT cuma RM860..hua hua hua..adakah????






Ini kiranya hadiah pre harijadi untuk Umar Zidan...huhuhu..mak yang lebih2. My AM cakap, "huh, mak ko dah dapat apa dia nak..gembiro!"



Off course ler sayang....kalau aii muat masuk dalam tu..aii pun nak jugak!



Si kakak Nafeesa pun mesti lah dapat habuan, lately memng beli untuk adik jer apa apa...so dia telah memilih sepasang kasut crocs color pink.


Comel jugak!
Ok..petang ni nak ke KL umah adik ipar, Umar Zidan tidur dan sedikit demam hari ni, gigi dia lagi sebatang nak tumbuh berjiran ngan gigi pertama tu.Sakit mata, masih hazab, jadi sepet si mata besar ni dan saya juga dah botakkan kepala dia kasi cepat sembuh segala penyakit!
Bye!










3 comments:

eynda said...

Cantik kasut feesa :-)

Ina said...

Memang cantik kasut feesa

ammi said...

ye ker?? Mi tak kenan kaler ni..suka lagi kaler coklat...tapi dah nama Feesa..nak jugak kaler pink

Popular Posts