Monday, July 27, 2009

UmAR ZiDaN @ 4MoNtHs!!












Akal semenjak umur 4 bulan ni....


1) Asik hisap jari jemari


2) Asik nak duduk jer..(macam pandai la)


3) Tak nak baring selalu, kalau boleh nak di tegakkan


4)Belum pandai pusing sendiri lagi.tapi kalau di tiarap kan, boleh pulak pusing jadi baring terlentang.

4 comments:

m@ said...

comeiinyaaa....suka hisap jari ya kang mcm abg aqeel sik nk hisap ibuk jarik je..
besar dh zidane..emmuah!

::It's Me:: said...

comeynyer umar... salam perkenalan, baby tight dan legging yang comey dan cute...murah2 jer...grab it now!!!

shabiela said...

cutenya dia.. rmbut perang erk..

ammi said...

aloh...dah 2 orang cakap rambut Zidan perang...
kepala dia yang perang kot..
macam tak jer kalau rambut dia tu.kih..kih..kih..

Popular Posts