Thursday, April 22, 2010

SeMaLaM YaNg SuRaM ...

Assalamualaikum...
semalam..saya tak sihat..macam demam tapi tak panas.
Mata asik kuyu seperti orang tertelan pill tidur.
Selesai menyiapkan Nafeesa untuk ke sekolah..saya menggosok baju untuk ke office..
selepas itu, melayan kerenah Umar Zidan sampai pukul 8.40 pagi..
kini giliran papa Am pulak buat rutin dia, bawak Umar Zidan naik motorsikal ronda2 satu seksyen!
Dengan pesanan, terus post ini budak pegi umah Acik Peah!
Selepas itu, terus tutup pintu dan naik atas bilik dan tidur.

Sesedar dari lelap, pukul 1110, telefon bimbit berderingan menyanyikan deringan.Bingit!! Lepas tu senyap sendiri, tak larat nak angkat, baru aku nak masuk gear satu sembung tidur, telefon berdering lagi..Si Jesmani Johari telepon aku pulak...tanya barang HKL bila nak siap.Ahhhhh...pegi lantak..aku cakap, esok aku call depa! Asik nak barang urgent..tapi bagi order lambat,,suka menyusahkan aku tatkala aku demam!


Lepas tu, sambung tidur semula sehingga pukul 245. Haaaa...dasat tak???
Dari pagi sampai petang ku tidur.

So now, i'm back to pre normal attitude. Sebab pagi tadi masa datang opis naik kereta pun haku tidur.So..agak tidak normal di situ!!





2 comments:

Ina said...

Ish2 tak ubah2..he..he

Asu Bahiyah said...

Ntah-ntah pregnant tak? Perangai pelik-pelik pastu siap mengidam lagi...sila buat UPT ye...hihihi

Popular Posts