Thursday, April 15, 2010

SaJe - SaJe !!




Ini versi ngade2 tau...jangan muntah okkey! Cuma lately macam selalu jer nampak retis kat Malaysia ni pakai handbag cam ini. Dalam drama kat TV lah..secara live aii ni jarang terserempak retis. Cantik tak puan puan sekelian?? Yang di atas ni, gambar telah di copy cat dari website Gucci.Harga jgn tanya..nak seribu duit Yamalika..kalau duit Tanah Melayu ni pun aii tak mampu nak beli..ini kan pulak!
So...ada tak bag yang begini rupa tapi tak begini regenya kat Tanah Melayu ni?? Yang down grade punya lah..
tak kiralah cap aper pun..kalau begini rupanya aii nak lerr..nanti bagi tau yer.


ini apahal pulak?? Nak beli basikal ker??
tak la...sesambil menjelajah website Gucci tu tadi..ada pulak depa ni jual basikal.
Huiiii....jgn tak caya..regenya $3600++ duit Yamalika..kalau duit Tanah Melayu dah jadi berapa??
Baik tak payah, mahal2 tapi still kena kayuh. Baik beli motor jer.
Tapi kalau orang banyak duit tak jadi hal kot, aii jer berkira2 bertapa membazirnya beli basikal cantik ni.Nanti tengah berkayuh, di culik orang pulak.

Hik!hik!...



sajer memebel!




1 comment:

Ina said...

Cantik Signiture..kui2

Popular Posts