Thursday, June 18, 2009

WisH LisT LagI !!


heheheh....haku ni tak habis habis dengan baby gear & all that...
banyak betul wish list...
yang dok terpikir pikir dalam kepala hotak ku sekarang...

Comelnya lah benda alah jumperoo ni. *sesambil sedang bayangkan anakku Zidan terloncat loncat dalam tu *


Yang ini pulak bumbo seat. Itu hari memang nak sangat, kalau dapat yang 2nd hand pun jadilah, tapi bagai bulan jatuh ke riba..ada pulak yang sudi menghadiahkan kepunyaan anaknya pada Zidan. Syukur sesangat , Alhamdulillah. Thank's to Eynda, sebab sudi hadiahkan pada Zidan. Tapi bumbo tu pun tak ambik lagi memandangkan Zidan tak kuat sangat lagi nak tegakkan leher. Cuma nanti nak carik tray yang macam dalam gambar tu, bolehlah guna untuk feeding time.











5 comments:

eynda said...

Mi...sabtu/ahad pagi eynda free coz hubby gi jogging...nak datang ambik bumbo seat boleh la :-)

ammi said...

ok..will contact you soon!!

mommy anis said...

ammi...lorrrrr tak habis lagik ke wishlistnya...

kan ke RM500 jek...jek?? mu kan muda lagik...leh simpan utk anak seterusnya....

aku nih lain laaa...30+++ dahhh...huhuhu

ammi said...

mommy...
memang 500 jek...tapi kalau anak tak nak naik..harus mamanya yang tonggang!!wakakakaka!!

baby qistina said...

nak jumperoo brand new tp dgn rege murah... do visit my blog

www.bbqistina.blogspot.com

Popular Posts