Friday, June 5, 2009

HoT MaMa PoUcH !!

hahahaha..semalam dah received my hot mama pouch. Kepada sesiapa yang tak tau..benda ni ialah kain untuk kendong baby. Orang sekarang dah tak kisah kendong anak guna kain macam yang selalu di buat "bibik" Indonesia, tapi with more stylish la, dengan kain kendong yang sangat cantik coraknya.

Dengan tak sabar sabarnya..lepas dapat pouch tu, terus cuba untuk kendong Zidan, mula mula rasa janggal jugak. Lama lama jalan kulu kilir dengan Zidan, dia pun terlena dalam tu.


Haaaaa.., kan senang kerja ku. Dah tidor tu letak ler....

Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah searh kat sini http://moleygarden.com/store/. So far, kat website ni jual dengan harga yang ok laaa...as a starter, tak perlu yang mahal mahal.

1 comment:

Eazyshop2u said...

New stock arrived!! (4 June) POLO, PUMPKIN PATCH, OSH KOSH, BLUEBERRY & MOTHERCARE...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/

Popular Posts