Thursday, June 11, 2009

SaYa DaH BoTaK !!



* ini idea mama saya..suka suka botakkan kepala saya, adakah saya jadi semakin comel?? atau jadi semakin bolat??*

8 comments:

-iLLa- said...

eloklaa ammi mu botakkan dia..buang rambut kotor dr dalam peyutt..

ammi said...

payah benor nak botakkan dia..akhirnya pegi kedai gunting rambut.

alamaktuan / meabadi said...

ammi....comel !! ..bolatsss....

baby boy ok botak..baby girl x sabar tunggu rambut tumbuh.....

g kedai??? berapa pulak mamat tu caj erk?

M@ said...

comeinyaa...aqeel dlu x dpt botakkn..ddy dia x mau.
dh besar dh zidan..eemuuah!

ammi said...

ME...hehehehe..
kedai tu tukang guntingnya kawan Am..dia caj 3 hengget jer.Tak sampai 10 minit, selesai.

MA..kejap je baby ni dah besar. Bila nak ber'baby' lagi.

eynda said...

Hai baby zidan...sukanyer gambar pertama tu...pipi bombommmm....meh la datang ambik bumbo seat :-)

iNa said...

comei nyeee..hehe..
Nabila dulu pon pnah botak..mase tue pas cukur jambul....licin..hehe...

ammi said...

eynda.. nanti kita datang ambik bumbo seat tu bila Zidan dah kuat tegak kepala.takut nanti Feesa dok paksa dia duduk dalam tu, paham je lah!

Popular Posts